SERVEIS • tulku uniformes
15251
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15251,bridge-core-2.1.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

SERVEIS

“dissenyem, produïm i venem

uniformes de forma fàcil”

#1. Línia Nous Clàssics

Una línia clàssica, mantenint l’aspecte tradicional característic de l’uniforme, però afegint un toc contemporani per mitjà de refinats acabats (terminacions), selecció de paletes de color encertades, i actualització del tall. Ens nodrim de les noves tendències per reinventar el clàssic, aconseguint dissenys frescos i que els nens es sentin representats i tinguts en compte dins de la uniformitat. Els menuts vesteixen l’uniforme gran part de la setmana i creiem que sentir-se bé amb la seva imatge pot ajudar-los a desenvolupar-se amb més seguretat.

 

#2. Línia Contemporània

La segona línia correspon a un enfocament innovador, creem propostes que puguin representar de forma genuïna els valors dels centres educatius i comunicar un sentit propi, i real. Oferim aquest servei de disseny a totes les entitats que desitgin renovar el seu uniforme, donant-los la possibilitat d’ escollir tipologies diferents a les que ofereix el mercat, així com també una extensa gamma de colors i recursos originals ideats per emetre un missatge a mode de declaració de principis.

Un uniforme elaborat en el disseny , que denoti certa dedicació, implica també cuidar i donar importància als nens, que són en definitiva, els que representen els ideals de la institució. A més els valors institucionals són més fàcils de transmetre si el vestuari també els transmet.

PAS A PAS

Actualitzar o renovar l’uniforme és molt fàcil

 • 01. Creació del concepte a mida

  El primer pas és familiaritzar-nos amb l'univers del col·legi i la seva identitat per entendre què es vol comunicar, i així definir el concepte a desenvolupar.

 • 02. Dissenys potents

  Partint del concepte, generem diverses propostes de disseny que aconsegueixin representar l'esperit de la institució.

 • 03. Generem els prototips

  Aquesta fase permet aproximar-nos al producte final, amb l'oportunitat de revisar les peces de roba, pas previ al procés de producció.

 • 04. La teva aprovació

  Valorem la teva opinió i busquem la teva satisfacció. L'aprovació de les mostres garanteix l'acceptació de l'uniforme definitiu, pas decisiu per aconseguir el resultat anhelat.

 • 05. Realitzem la venda

  Ens encarreguem de que la venda sigui fàcil tant pels pares com pel col·legi. Oferim un espai a Barcelona per vendre al públic així com una tenda online per realitzar les compres de forma còmoda i senzilla.

JUNTS PODEM FER COSES MOLT BONES!