NOSALTRES • tulku uniformes
Uniformes que los chicos aman usar. Uniformes con diseño actualizado, materiales nobles y naturales. Producción ética y sostenible.
uniformes, escolares, colegio, guardería, diseño, calidad, ética, sustentable, sostenibles, ecológicos, orgánicos, naturales, divertidos, orginales, frescos
15245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15245,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

NOSALTRES

LA NOSTRA HISTÒRIA

Som pares, sabem que al món dels uniformes li falta alguna cosa. No podíem trobar el que necessitàvem: uniformes fets de matèries primeres nobles, agradables pels nens i que fossin actuals en el tall. A més, els preus no es corresponien amb el que rebíem. Diuen que la necessitat és la mare de la invenció, i així va néixer tulku, una nova interpretació dels uniformes escolars.

En desenvolupar el nostre concepte i peces, decidim fer-ho també des de la perspectiva de pares, pensem com vosaltres i compartim certes prioritats, sabem que els detalls importen.

Amb més de 10 anys d’experiència en el sector tèxtil. El nostre objectiu a tulku és oferir als nostres clients un servei amigable i eficient, tot utilitzant uns productes de millor qualitat i disseny, i sense perdre de vista els aspectes ètics i mediambientals de la producció.

VALORS

Disseny

 

Actuals i originals, les nostres línies són creades sota un concepte inusual dins el món dels uniformes. El nostre estil es podria definir com el subtil equilibri entre estètica, funcionalitat, materials nobles i la passió pels detalls.

Ens nodrim de les noves tendències per reinventar el clàssic, aconseguint dissenys frescos on els nens puguin sentir-se representats i valorats dins la uniformitat. És hora de portar els uniformes escolars al segle 21.

 

Qualitat

 

Els nostres uniformes estan fets per a que durin. Els teixits seleccionats compleixen les següents característiques: són confortables, duradors i distintius. També cuidem els acabats per aconseguir peces resistents, en consonància amb la utilització posterior que se’ls donarà.

 

Sostenibilitat social i mediambiental

 

Som conscients de les limitacions de ser neutrals en dur a terme un procés de producció, per això treballem enèrgicament per reflectir els nostres principis a la pràctica. Impulsats per la forta voluntat d’aconseguir un model de producció de baix impacte mediambiental, apostem per productes naturals, orgànics o amb certificacions mediambientals, sempre que ens és possible. Triem acuradament els nostres proveïdors, i busquem associar-nos amb fàbriques tèxtils que compleixin la regulació internacional i comptin amb un marc regulador de les condicions laborals i drets humans. Així cuidem a les persones al darrere dels nostres productes, garantint els seus drets i un salari just. Ells són una peça clau per a nosaltres. Creiem que el canvi comença amb un mateix, per això assumim la nostra responsabilitat ètica i ambiental amb compromís i, alhora, busquem fomentar les iniciatives que plantegin un model comercial basat en la cooperació i el desenvolupament sostenible, i que com a punt de partida tinguin a les persones i el medi ambient.

EL NOSTRE EQUIP

Mechi.V

Col·laborar amb el procés de producció i servei al client

Mercedes Velasquez

Assistent de Producció
inigo-romeo

Responsable de producció, logística i àrea comercial

Iñigo Romeo

Fundador
agostina-mascardi

Responsable del disseny dels uniformes, màrqueting i comunicació

Agostina Mascardi

Fundadora
james

Responsable de la plataforma tecnològica de l'e-commerce

James Stuart

Desenvolupador Sr

vols saber més de com treballem?